Ervaringen

Felici is een warm mens die veel liefde heeft voor haar vak en het welzijn van haar cliënt op nummer één zet. Samen zijn wij op zoek gegaan naar de aard van mijn aanhoudende klachten, en na twee behandelingen ben ik er zo goed als, van af gekomen. Voor iedereen die opzoek is naar een mesoloog die aandacht voor je heeft en naar je luistert; ga naar Felici!

vrouw 23 jaar – okt 2019

Ik heb mijn bezoeken aan Felici Smeets van Mesologie Castellum als erg positief ervaren. Zij verdiept zich echt in de patiënt en is ook erg toegankelijk. Zij heeft mij erg goed geholpen om mij letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel te voelen.

vrouw 48 jaar – nov 2019

Een moeder is met haar 18 jarige dochter met buikklachten, zelfs het vermoeden van galstenen, op consult geweest. Ze heeft geen buikpijn meer (na één consult) ! Ze is heel blij met het consult en de tips!

vrouw 52 jaar – juni 2020

Al jaren liep ik rond met buikklachten direct na de maaltijd, ik kon er maar niet achter komen waar het aan lag. Na twee bezoeken aan Felici zijn we er achter gekomen dat mijn lichaam slecht reageert op melkeiwitten. Sindsdien heb ik dan ook geen enkele klacht meer. De behandelingen hebben erg goed geholpen. Ook krijg je een hoop voedingstips mee die altijd van pas komen. Felici neemt alle tijd voor je en kijkt niet naar de klok. Ze is pas klaar als we beide tevreden zijn!

man 33 jaar- jan 2020

Ik wil jou bedanken voor de tijd die aan mij heb besteed, ik heb meer inzicht gekregen in mijn eetpatroon, door dingen te vervangen/ weg te laten en met ondersteuning van de supplementen die jij heb voorgeschreven, is mijn lichaam meer in balans, ervaar ik minder ongemakken.

vrouw 59 jaar – april 2022