Over Felici

Felici Smeets, mesoloog D.M.

Ik kan mezelf omschrijven als een gedreven mensen mens met passie voor gezondheid. Je kunt in mijn praktijk terecht voor het verminderen van chronische en onverklaarbare lichamelijke klachten en preventieve gezondheidsvragen. Hierbij zet ik gedegen kennis, mijn levenservaring, intuïtie en helderheid in.

De mens bestaat niet alleen uit een lichaam, maar ook een geest, een ziel en een energie systeem. Ik ga uit van de mogelijkheden die er zijn en ik ga samen met je op zoek naar een opening en wat nodig is om in beweging te komen. Ik houd waar nodig een spiegel voor. Ik ben nieuwsgierig van aard en kom graag tot de kern. Daarin hanteer ik het wisselen van perspectief en het inzetten van verschillende zienswijzen. Daar waar je vandaan komt, dat wat je gedaan en gelaten hebt, geeft input voor nu en morgen.

Het leven is een leerschool en nieuwe zaken leren en blijven ontwikkelen, als eeuwenoude toepassingen en hedendaagse best practices, zijn op mijn lijf geschreven. Dit gaat van het toepassen van natuurlijke stoffen en kruiden tot het inzetten van ademtechniek en visualisatie. Ik ben graag buiten in de natuur, in mijn tuin bezig en aan de wandel. Verder houd ik van koken, mediteren, lezen, muziek maken en luisteren. Ik krijg energie van de mooie ontmoetingen in mijn praktijk.


Achtergrond

Opgegroeid op een boerderij in Zuid Limburg heb ik het leven met de seizoenen met de paplepel ingegoten gekregen. Van kinds af aan voel ik me verbonden met mensen, planten en dieren en alles wat leeft.

Ik heb met veel plezier economie gestudeerd en daarna 10 jaar binnen het bankwezen en de IT gewerkt. In die tijd ben ik getrouwd en ben ik moeder van twee pracht kinderen geworden. Toen ik in 2010 zelf bij een mesoloog kwam, ging er een wereld voor me open en realiseerde ik me dat er een groot gebied zit tussen ziek zijn en je goed en gezond voelen. In de mesologie is mijn interesse in gezondheid van de mens, voeding en andere geneeswijzen samen gekomen.


Kort CV

September 2019:   

Afstudeeropdracht “Terugkerende vaginale klachten mesologisch bekeken, een casestudy”

2018:       

Mantelzorg, Limburg

Oktober 2016: 

Start Praktijk Mesologie Castellum, Houten

2016-2019:

Opleiding Energy Coach, Heremitage, Hulsthorst

2015-2016: 

Medische Basiskennis, CPION erkend, School voor Homeopathie, Eindhoven

2011-2016:

Opleiding Mesologie, Academie voor Mesologie, Amsterdam

2000-2010:    

Rabobank International, Utrecht

1989-1995: 

Drs. Bedrijfseconomie, Universiteit Maastricht

Bekijk mijn hele CV op LinkedIn.